onsdag 24 juni 2009

Lördagsrapport

Till tonerna av fågelkvitter vaknade de 5 bedårande flickorna till liv på Langestrand. Piggare än aldrig förr skuttade de ur sina bäddar redo att möta en ny dag.

Hmm... eller hur var det nu?

Till tonerna av den finska polka jag har som alarm på mobilen halvvaknade 5 stycken morgonruffsiga flickor med sminkrester på kinden. Deras sega kroppar hasade sig ur bäddarna mot köket, kaffe och frukost i hopp om överlevnad.

Ja, det blev nog mer rätt :)

Vi skulle bli upphämtade av de övriga tjejerna i tjejmobilen lagom så vi skulle hinna till killarnas första match -så vi gick ut och väntade... och väntade... Sent om sidor kom de till slut. Vi muttrade lite om att de var sena -tills vi fick höra varför... Hulken hade varit framme under natten så de hade varit så snälla och tagit hand om resterna. Tack för den :)

Med tanke på flera av herrarnas kraftiga Jägerintag dagen innan så hade vi kanske inga större förhoppningar på någon stormatch på lördagsmorgonen mot Happy Campers. Men faktiskt -de skötte sig bra och ännu en vinst togs hem, 6-2. Det blev dock viloläge efter detta...


Vi tjejer hade turen med sovmorgon och det var nu dags att möta det sista laget i vår grupp, OKBIL. Vi hade nämligen dubbelmöten i serien eftersom vi var så få lag. Gårdagens vinflasksjungande och soffdansande hade inte satt några större spår på oss heller utan det blev en bekväm seger med 5-0.

Dags för korv i bröd för killarna -och då inte mat utan lagmotståndet. Pölse i bröd som de hette stod upp bra och killarna fick slita. 1-0 bara... Började vi se en svacka?

Solen stekte på och matcherna fortgick. Visa av oss pressade i solen för att jobba på brännan (med betoning på brännan) medans andra gömde sig i skuggan... Då började mörka moln snika sig fram på himlen... Mullret ökade och snart var ösregnet framme. Det bokstavligt vräkte ner!!!


Tog ett bra tag innan det blev spel igen och då blev det innebandy på riktigt ett tag -alltså inomhus.

Det blir lite tråkigt att rabbla resultat så de får ni kika in här ;) *lat* Killarna gick i alla fall genom gruppen med enbart vinster och damerna roffade åt sig två vinster till och tog en liten miniseger mot Sveiva när vi spelade lika i andramötet. Inte alls långt ifrån segern där...

När alla matcherna var färdigspelade för lördagen var det dags för Internmatch: Kisa Dragons -Hjortkvarn Hillbillies
Kanske inte det smartaste tilltaget då Lill-Foppa skadade foten under den matchen :S I alla fall så kanske eventuellt killarna gjorde något fler mål MEN sen sa vi "sista målet vinner" och det var tjejerna som stod för det så: Internsegrare sommerbandy 2009: Hjortkvarn Hillbillies :D

Duschförfest stod sen på schemat innan själva grillfesten skulle dra igång. Vi ville inte förlora tid på att åka hem emellan och komma sent till festen i år efter förra årets fadäs då maten tog slut när vi kom :-O

God mat, allsång, fotoorgier, skratt, skålande och härjande följde härnäst och snart började det närma sig utgång. "Bussen var full" var vad jag fick höra så jag knatade ner mot Stavern... Nu i efterhand har jag sett att jag blivit ratad i bussen för arrangörspojkarna... Tss... Hmpf... ;)

Aja, fram kom vi allihopa :) Inget kalas utan kras tyckte jag och slog drinken ur handen på Mogge -Sorry! Inget kalas utan lite hångel tyckte andra -och så slurpades det ;)

Raggningstips till trubaduren: Om du har försökt stöta på fem tjejer i samma tjejgäng och blivit ratad av alla så är det inte såååå troligt att det kommer funka på den sjätte ;)

Kvällens chock: Lisa åkte hem först!!! :-O

Rhöös blev nattens hjälte som skjutsade runt på oss :) Tack för den!

Pet, Lill-Foppa och jag smög in så inte Palle och Lisa skulle vakna när vi väl kom hem... Eller blandade jag ihop det nu igen?

Pet, Lill-Foppa och jag härjade loss ordentligt när vi kom hem och var inte det minsta tysta och visade inte direkt hänsyn till de som sov... Men men... inte vårt fel att de var tråkiga ;) Till slut somnade även vi...

Dag 2 av 3 avklarad.

1 kommentar:

  1. Hihihi, bra uppsummering :)

    Nice försök att försköna historien men skönt att du ändå är ärlig sen :D

    SvaraRadera