lördag 11 april 2009

Vi kan det här!

Jag satt och gick igenom en massa gamla foton och inser att vi kan det här med turneringar och lagfester. Det finns hur mycket bilder som helst från innebandyminnen och det kan ju bero på att vi har lekt innebandy tillsammans sen typ 2001. Vissa längre än så...

Vi har kanske inte alltid spelat i samma lag, men ganska ofta faktiskt och vi har haft en jäkla massa namn. För varför återanvända samma liksom?? Förutom alla fyndiga Student-SM namn som redan är nämnda (men som jag nämner igen; Karlskogarondellen 2002, Södertälje Syd 2003, Linköping västra 2004) så har vi spelat som Stalin United, Team Judas, Romerska Bågar, Mmmmmjölkchoklad, chi-t-BH, Mr Myiagi do floorball, Kallops (?) och Fatpipe Bitches.

För att komplettera listan ytterligare har vi självklart inte återanvänt något till årets Sommerbandy och vi har ju en miniturnering däremellan så kanske dags att komma på ytterligare ett namn snart???


Bildbeviset från åtta års innebandy turneringar:
- Innebandystilen: Det finns en manlig stil och en kvinnlig stil, båda är precis lika bra och man ska inte förvänta sig mindre av någon bara för att det ser lite nättare ut! För VI skjuter hårt, så det är bäst för motståndarna att akta sig!


- Matchställen: Består gärna av föregående års vinnartröjor om sådana delas ut... och vi är vana vid att vinna. I LSIF serien gick väl det mesta ut på att samla tunnlar och mästartröjor?





Jag var ju tvungen att visa hur fina de olika trycken kunde vara... men orkade bara lägga in en bild, så det blev ett kollage :)

Tröjan till årets sommerbandyturnering är föresten bestämd! Om den är beställd vet jag inte men det är den nog snart om inte annat. Vi kommer bli såå snygga!
.
- Festerna: Självklart spelas det inte bara matcher. Med turnering kommer lagfester! Och vi är inte bara bäst på plan vi är snyggast på fest också! Jonas både skjuter och sminkar sig hårdast. Mycket stiligt!!! En läckerbit för både dam- och herrlaget...
.
... och vad ska vi säga om Lisa, damernas industriback? Du är het! och alltid HELT RÄTT!!




Ska bli grymt skoj med en ny cup snart och självklart lagfest. Lillfoppa var väldigt tydlig med att påpeka att det ska vara lagfest efter cupen nu i maj! Lät nästan som ett krav för att vara med och lira :) Men det lär ju ingen banga på så snart får Lisa och Jonas klä upp sig igen!

3 kommentarer:

  1. Haha :D Roliga bilder!!! Nu längtar jag ännu mer!

    SvaraRadera
  2. Jag längtar med!

    Speciellt till att få klä ut mig :)

    /Industribacken

    SvaraRadera
  3. Vad ska du klä ut dig till då? :)

    SvaraRadera